Beoordelingen - Stena Hollandica

Stena Hollandica | Hoek van Holland - Harwich

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Hollandica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Hollandica heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 92.
Rated 5 van de 5 door uit Veilige en prettige overtocht Met de Stena Line weer veilig naar Engeland overgevaren. Door al het aanwezige comfort, zowel in de hut als op de rest van het schip, was de overtocht een bijzonder prettige ervaring!
Datum plaatsing: 2017-04-28
Rated 5 van de 5 door uit londen prima overtochten gemaakt voor een paar dagen londen
Datum plaatsing: 2017-04-28
Rated 4 van de 5 door uit Mooi schoon hut Heerlijk geslapen, lekker bed, warme douche, alles wat ik nodig had voor 1 nacht. En schoon.
Datum plaatsing: 2017-04-28
Rated 4 van de 5 door uit Altijd prettig Schoon, vriendelijk, prettig en correct. We reizen graag met ons gezin met de nachtboot.
Datum plaatsing: 2017-04-25
Rated 4 van de 5 door uit Good trip The ferry trip to Harwich was very good. The cabins have tv which is not a standard feature on other U.K. Bound ferrys where cabins are required.
Datum plaatsing: 2017-04-23
Rated 4 van de 5 door uit Onverwacht luxe hutten en rustige reis De hutten zijn met tv en de bedden comfortabel, al stinkt het toilet steeeds muf. Eten betaalbaar. Wel relatief weinig te doen aan boord. Het borden verliep zeer snel. Behalve als je te vroeg bent, dan duurt het eeuwen in de rij tot je aan boord komt. Waar ik echter nicht van hou is als je belazerd wordt bij het shoppen. Een aanbieding van parfum op een tafel met allerlei flessen in de verpakking. EEN proefles open ernaast. Maar de gekochte fles blijft pas na het uitpakken kleiner te zijn als de proefles. Mooi erin getuint.
Datum plaatsing: 2017-04-20
Rated 4 van de 5 door uit ontspannen terugreis Na vermoeiend tentoonstellingsdagje in Londen, prima gezeten in trein naar Harwich. De check in daar veel om slachtiger dan in Hoek van Holland. Diner in Metropolitan was heerlijk met bijzonder aardige en vlotte bediening. De hut heeft alles om lekker te slapen en gelukkig langer dan op heenreis. Volop tijd voor gevarieerd ontbijt. Om 8u ontscheping is anders dan om half 7.Vlot van boord en auto op P gehaald. Een reis zoals op de site beloofd. Hulde voor de Stena mensen om ondanks verlopen paspoort onze reis toch mogelijk te maken!
Datum plaatsing: 2017-04-20
Rated 4 van de 5 door uit Goed en niet goed We hebben een prima overtocht gehad met vriendelijk personeel aan boord. Ook werd mijn gevonden vest bewaard en kon ik die zo ophalen bij terugkomst. Dat was klasse. Maar please, please doe iets aan die maaltijden. We probeerden het weer eens: Pizza. Regelrecht bordkarton . Zo vies.
Datum plaatsing: 2017-04-19
  • y_2017, m_4, d_29, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_92
  • loc_nl_NL, sid_stenahollandica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline