Beoordelingen - Stena Germanica

Stena Germanica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Germanica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Rated 3,5 out of 5 by 332 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Stena, ja zeker Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Je wordt slapend 350 km verder gebracht, en de auto gaat mee. 11 januari 2017
Rated 4 out of 5 by Soepele reis naar Zweden De overtocht maakt de reis naar Zweden ontspannen en minder lang. 9 januari 2017
Rated 4 out of 5 by De rust van Zweden begint aan boord Door de professionaliteit ,welke begint met het personeel dat je tegenkomt als je de boot op rijdt, sta je binnen 10 minuten al in je hut! En is je vakantie begonnen. 9 januari 2017
Rated 4 out of 5 by Prima overtocht Prima overtocht, goed geslapen en lekker gegeten. Jammer alleen dat we niet, zoals gebruikelijk, door de intercom zijn gewekt. Daardoor werden we pas om half negen wakker en konden we nog net een kop koffie naar binnen slaan voor we in Kiel aanlegden. Gelukkig hadden we geen ontbijtbuffet geboekt.... Verder zou het prettig zijn als je eerder aan boord kunt.Nu sta je toch een tijd in de kou te wachten, of je moet je motor aanzetten en dat is weer slecht voor het milieu. 3 januari 2017
Rated 5 out of 5 by Stena Germanica Vriendelijke bemanning met goede aanwijzingen en goede hutten. Tegenwoordige vaarschema ideaal, geeft tijd om normaal te ontbijten 2 januari 2017
Rated 5 out of 5 by Uitstekend aanbeveling waard! lekkere bedden, leuke entertainement vriendelijk personeel. Fijne rustige vaart gehad 31 december 2016
Rated 3 out of 5 by Rampzalige check-in Kiel maar goede bootreizen We waren al om 15u in Kiel, maar ondanks twee huisdieren en een peuter in zindelijkheidstraining mochten we pas om 18u15 inchecken van de studentikoze medewerkers van de haven van Kiel. De reis zelf verliep vlekkeloos, maar het autodek zou iets vroeger mogen openen. Met twee huisdieren en een peuter die bang is van (overvolle) liften van dek 9 naar dek 3 afdalen met twee huisdieren en een peuter en gestresseerde medepassagiers zonder hulp is geen evidentie. 31 december 2016
Rated 4 out of 5 by Boot verlaten Erg laat open gaan van de deur naar autodek. daardoor stond de hal voor die deur helemaal vol met mensen en hun huisdieren en kon de lift niet meer op en neer. 22 december 2016
  • 2017-01-21 T13:54:47.259-06:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_332, tr_332
  • loc_en_US, sid_stenagermanica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 42 volgende >>