Beoordelingen - Stena Germanica

Stena Germanica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Germanica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Germanica heeft als beoordeling 3.5 van de 5 door 332.
Rated 4 van de 5 door uit Restaurants We travelled this month on your 2 ships Kiel-Gothenburg. In the restaurant, the same menu. But, on the Scandinavica the quiche was served cold (not very clever !) and on the Germanica it was served warm (normal and very good). On the contrary, the chocolate mousse was very good on the Scandinavica but, on the Germanica ruined by salted peanuts in quantity! So, in order to achieve the "gourmet" state, a little improvement is necessary! Otherwise, a very pleasant experience.
Datum plaatsing: 2017-01-11
Rated 4 van de 5 door uit Stena, ja zeker Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Je wordt slapend 350 km verder gebracht, en de auto gaat mee.
Datum plaatsing: 2017-01-11
Rated 4 van de 5 door uit Soepele reis naar Zweden De overtocht maakt de reis naar Zweden ontspannen en minder lang.
Datum plaatsing: 2017-01-09
Rated 4 van de 5 door uit De rust van Zweden begint aan boord Door de professionaliteit ,welke begint met het personeel dat je tegenkomt als je de boot op rijdt, sta je binnen 10 minuten al in je hut! En is je vakantie begonnen.
Datum plaatsing: 2017-01-09
Rated 4 van de 5 door uit Prima overtocht Prima overtocht, goed geslapen en lekker gegeten. Jammer alleen dat we niet, zoals gebruikelijk, door de intercom zijn gewekt. Daardoor werden we pas om half negen wakker en konden we nog net een kop koffie naar binnen slaan voor we in Kiel aanlegden. Gelukkig hadden we geen ontbijtbuffet geboekt.... Verder zou het prettig zijn als je eerder aan boord kunt.Nu sta je toch een tijd in de kou te wachten, of je moet je motor aanzetten en dat is weer slecht voor het milieu.
Datum plaatsing: 2017-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Stena Germanica Vriendelijke bemanning met goede aanwijzingen en goede hutten. Tegenwoordige vaarschema ideaal, geeft tijd om normaal te ontbijten
Datum plaatsing: 2017-01-02
Rated 4 van de 5 door uit Nice relaxing mode of transportation between Gothenburg and Kiel We live in France and make a couple of return trips per year with Stena and find it a nice break on the long drive. The buffet dinners and breakfasts are quite good and very plentiful with lots of choice. A nice touch is that beer and wine is included. I only wish a snaps, or two, was as well since they enhance the herring and Jansson's Frestelse enormously. The cabins are small but workable. Sometimes they've been a little too noisy from the ventilation system but they're generally OK.
Datum plaatsing: 2017-01-01
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend aanbeveling waard! lekkere bedden, leuke entertainement vriendelijk personeel. Fijne rustige vaart gehad
Datum plaatsing: 2016-12-31
  • y_2017, m_2, d_19, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_332
  • loc_nl_NL, sid_stenagermanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline