Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Germanica

Stena Germanica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Germanica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Germanica heeft als beoordeling 3.5 van de 5 door 348.
Rated 4 van de 5 door uit Prima Ferry, goed begin van de reis Deze Ferry verbinding is een prima start van een vakantie in zweden. De hutten waren prima schoon. Wij moesten kort voor vertrek de reis nog wijzigen, dit ging zonder problemen.
Datum plaatsing: 2017-05-13
Rated 3 van de 5 door uit Het wordt minder Je kunt merken dat er bezuinigd moet worden. Aantal handdoeken is teruggebracht tot een minimum. Bij het inchecken probeert iedereen door één poortje te komen.
Datum plaatsing: 2017-05-13
Rated 5 van de 5 door uit Relaxte trip Een prima reis en een goede hut en een goede service, onze complimenten
Datum plaatsing: 2017-05-11
Rated 4 van de 5 door uit Prima reis Heel fijn dat we een goede parkeerplaats bij een lift hadden, en een prachtige invalidenhut voor onze 87-jarige moeder! Mooie service. We vonden het wat verwarrend dat we in de cafetaria niet alles mochten pakken (voor truckers).
Datum plaatsing: 2017-05-09
Rated 4 van de 5 door uit Eerste keer naar Zweden met de Stena Prima reis gehad en super relaxed Hutten lekker schoon en geen kapotte spullen.
Datum plaatsing: 2017-05-08
Rated 4 van de 5 door uit Goede vaart De ferry is een ideale manier om uitgerust de vakantie te beginnen in Gõtenborg. Hoewel er twee goede zangers waren in de verblijfsruimte bij het restaurant miste ik op de Germanica een rustige lounge om nog even na te praten met mijn medereiziger.
Datum plaatsing: 2017-05-06
Rated 4 van de 5 door uit Goede reis gehad. Een prima reis gehad op de Stena Germanica. De hut was niet 100% schoon, maar de bedden gelukkig wel. Deze lagen ook prima.
Datum plaatsing: 2017-04-24
Rated 5 van de 5 door uit Gemak dient de mens Wij gaan regelmatig naar onze zoon in Zweden met de nacht boot en komen de andere dag uitgerust aan in Zweden, klaar om de reis uitgerust te vervolgen.
Datum plaatsing: 2017-04-20
  • y_2017, m_5, d_25, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_348
  • loc_nl_NL, sid_stenagermanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline