Beoordelingen - Stena Germanica

Stena Germanica | Kiel - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Germanica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Germanica heeft als beoordeling 3.5 van de 5 door 338.
Rated 4 van de 5 door uit Tegenvallende hut. Zowel heen en terug met de Stena Germanica gevaren. Op de heenweg was onze hut goed. De hut op de terugweg was behoorlijk toe aan renovatie. Positief: glutenvrije producten in het taste restaurant.
Datum plaatsing: 2017-03-08
Rated 3 van de 5 door uit Kiel-Göteborg v.v. Heenreis met de Stena Scandinavica beviel mij beter dan met de terugreis met de Stena Germanica. Betere temperatuur in de hut en veel gezelligere bar.
Datum plaatsing: 2017-02-24
Rated 4 van de 5 door uit prima Al jaren varen wij 3 x per jaar met de Stena, de hutten zijn prima, we slapen goed alleen op dek 8 boven het restaurant is het erg lawaaierig door de muziek.
Datum plaatsing: 2017-02-23
Rated 3 van de 5 door uit Altijd prima verzorgd, maar nu wel slechte hut Als regelmatige reizigers zijn we eigenlijk altijd tevreden. Deze overtocht viel de hut wel echt tegen. In straatje naast de receptie kregen we een hut met versleten interieur en tot overmaat van ramp was de doucheafvoer geheel verstopt. Na zelf als loodgieter gespeeld te hebben, kon ik de verstopping verhelpen.
Datum plaatsing: 2017-02-22
Rated 3 van de 5 door uit boottoccht Kiel - Göteborg en vv Praktische overtocht, maar in verhouding wel prijzig
Datum plaatsing: 2017-02-22
Rated 3 van de 5 door uit Met personenauto ingeklemd tussen de vrachtwagens Bij het inschepen moesten we naar dek 5 en werden met 5 andere personenauto's bij elkaar kris-kras in een bocht tussen de vrachtwagens gepropt. Deze plekken hadden net zo goed kunnen worden opgevuld door vrachtwagens. Bij het ontschepen hebben we 3 kwartier moeten wachten voordat er voldoende vrachtwagens weg waren zodat wij er ook af konden. Al die tijd werden we omringd door warmdraaiende vrachtwagens, hetgeen niet alleen leidde tot veel lawaai, maar vooral ook tot zeer ongezonde lucht. Zie bijgevoegde foto's.
Datum plaatsing: 2017-02-20
Rated 4 van de 5 door uit Restaurants We travelled this month on your 2 ships Kiel-Gothenburg. In the restaurant, the same menu. But, on the Scandinavica the quiche was served cold (not very clever !) and on the Germanica it was served warm (normal and very good). On the contrary, the chocolate mousse was very good on the Scandinavica but, on the Germanica ruined by salted peanuts in quantity! So, in order to achieve the "gourmet" state, a little improvement is necessary! Otherwise, a very pleasant experience.
Datum plaatsing: 2017-01-11
Rated 4 van de 5 door uit Stena, ja zeker Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Je wordt slapend 350 km verder gebracht, en de auto gaat mee.
Datum plaatsing: 2017-01-11
  • y_2017, m_3, d_21, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_338
  • loc_nl_NL, sid_stenagermanica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline