Beoordelingen

Stena Danica | Frederikshavn - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Danica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Rated 3,5 out of 5 by 99 reviewers.
Rated 4 out of 5 by overtocht Frederikshavn naar Gotenborg De warme maaltijd vonden wij minder goed. Ten eerste kreeg mijn vrouw het verkeerde menu. daarnaast waren de hamburgers die wij gereserveerd kregen koud/lauw. De daarbij geserveerde frietjes waren wel goed. 3 september 2016
Rated 2 out of 5 by Geen electra voor camper In tegenstelling tot wat men ons bij check in beloofde geen electriciteit voor onze camper. Het deck was zeer vies, leek wel lekwater van vis. Finnlines heeft het beter voor elkaar. Kan Stena wat van leren 26 augustus 2016
Rated 4 out of 5 by Snelle manier van reizen Daar we op een snelle manier in Denemarken wilde komen hebben we voor deze manier van reizen gekozen 24 augustus 2016
Rated 3 out of 5 by Gewoon wat je van een Ferry mag verwachten: Je komt waar je wezen wilt. En met je zoon van 10 een rondje rondom het hele schip te doen is altijd leuk. 30 juli 2016
Rated 3 out of 5 by Weinig tot geen mogelijkheden voor passagiers met huisdieren Voor passagiers met huisdieren is het niet mogelijk om gebruik te maken van buffetmogelijkheden. Uiteraard begrijp ik dat dit is in verband met de passagiers zonder huisdieren. Toch zou het fijn zijn om een mooi gedeelte te creëren voor passagiers met huisdieren. 29 maart 2016
Rated 4 out of 5 by Overtocht met Stena Danica Gereisd met Stena Danica wegens uit de vaart zijn van Stena Jutlandica. We zijn hierover keurig geinformeerd en hebben onze reis toen gewijzigd. Vriendelijk personeel en uitgebreid kunnen ontbijten. 10 november 2015
Rated 4 out of 5 by zeer lekker eten Zeer goede vaart gehad en heel lekker gegeten. Uitgebreide keuze. Persoonlijk vond ik wel dat het tijdsbestek van één uur om zo uitgebreid te tafelen te nipt was. Heel veel animatie aan boord, jammer dat de winkel niet iets langer open was en de spelautomaten vrij vroeg afgesloten waren. Wel heel vriendelijke service, behulpzaam personeel. 5 augustus 2015
Rated 3 out of 5 by Stena Danica Gereisd met Stena Danica wegens uit de vaart zijn van Stena Jutlandica. We zijn hierover keurig geinformeerd en hebben onze reis toen gewijzigd. Aan boord vriendelijk personeel en goed gegeten. 28 juli 2015
  • 2016-09-29 T10:51:31.599-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_99, tr_99
  • loc_en_US, sid_stenadanica, prod, sort_default
2 3 4 5 ... 13 volgende >>