Films aan boord van de Stena Britannica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


Trolls
13.30 uur - Trolls

Prinses Poppy is de optimistische leider van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het onwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten.

Duur: 88 minuten

Bekijk trailer

Keeping Up with the Joneses
15.30 uur - Keeping Up with the Joneses

Een doodnormaal koppel heeft moeite om hoogte te krijgen van hun nieuwe, populaire buren. Ze beginnen verdacht gedrag te zien en besluiten het stel daarom te gaan bespioneren. Ze komen erachter dat meneer en mevrouw Jones een dubbelleven leiden als geheime overheidsagenten.

Duur: 101 minuten

Bekijk trailer

Bridget Jones's Baby
17.30 uur - Bridget Jones's Baby

Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden. Dan krijgt haar liefdesleven een wending. Ze ontmoet de onstuimige Amerikaan Jack, de minnaar die alles is wat Mark niet was.

Duur: 118 minuten

Bekijk trailer

The Accountant
22.30 uur - The Accountant

Christian Wolff is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt, neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar ook hier blijkt niet alles pluis.

Duur: 122 minuten

Bekijk trailer

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50 nu € 6,-

Kinderen € 7,- nu € 4,50
tot en met 15 jaar

Familieticket € 25,- nu € 18,-
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Films op zondag beginnen 15 of 30 minuten later
Films zijn in het Engels zonder ondertitels