Prijs zoeken

Films aan boord van de Stena Britannica

In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Ga lekker onderuit zitten en geniet!


The Lego Batman Movie
10.00 uur - The Lego Batman Movie

'The Lego Batman Movie' volgt het eenzame leven van Batman in zijn batcave. Hij kent maar een betekenisvolle persoon in zijn leven, namelijk zijn butler Alfred. De komst van twee figuren, Dick Greyson ofwel 'Robin' en 'Batgirl' Barbara Gordon, zullen zijn wereld echter op zijn kop zetten.

Duur: 100 minuten

Bekijk trailer

Beauty and the Beast
12.00 uur - Beauty and the Beast

Belle, een mooie, jonge onafhankelijke vrouw wordt gevangen genomen door een beest in zijn kasteel. Ondanks een beangstigend gevoel van onzekerheid over wat haar te wachten staat raakt ze bevriend met het betoverde personeel in het kasteel. Ze leert verder te kijken dan de afschuwelijke buitenkant van het beest en ontdekt de vriendelijke ziel van een prins die binnen in hem schuilt.

Duur: 124 minuten

Bekijk trailer

The Great Wall
14.15 uur - The Great Wall

William, een Europese huursoldaat, is samen met zijn kompaan op zoek naar een krachtig wapen als ze gevangen genomen worden door het Chinese leger. Vervolgens raken ze verzeild in een oorlog tegen monsters die het bestaan van China bedreigen. William moet kiezen tussen zich in de strijd mengen, of zijn oorspronkelijke zoektocht voortzetten.

Duur: 99 minuten

Bekijk trailer

The Boss Baby
20.15 uur - The Boss Baby

Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

Duur: 93 minuten

Bekijk trailer

Kong: Skull Island
22.00 uur - Kong: Skull Island

De jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland in de Grote Oceaan te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich in het domein van de mythische Kong bevinden.

Duur: 113 minuten

Bekijk trailer

Ticket prijzen
Ticket prijzen

Volwassene: € 8,50

Kinderen € 7,-
tot en met 15 jaar

Familieticket € 25,-
2 volwassenen & 2 kinderen

Tickets zijn verkrijgbaar bij de Guest Service balie.

Films op zondag kunnen 45 minuten later beginnen
Films zijn in het Engels zonder ondertitels