Prijs zoeken

Beoordelingen - Sassnitz

Sassnitz | Sassnitz - Trelleborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Sassnitz reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies één van de manieren om in te loggen. Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Sassnitz heeft als beoordeling 2.7 van de 5 door 60.
Rated 5 van de 5 door uit Billig och bra överfart Billig överfart. Vi åker ofta och är extramedlemmar och får därför bra rabatter. Jag tycker att Stena ständigt försöker uppdatera färjan så att standarden blir bättre. Skulle önska en variation på lunchbuffe eftersom vi åker ofta (ca 2 ggr/mån). Tycker överlag att personalen är trevlig och tillmötesgående, tyvärr finns det alltid någon som inte passar för sitt jobb. När vi åkte sist hade färjan varit inne på service. Allt var välstädat och snyggt. Ingen anarki på bildäck som någon beskrivit. Nytt wifi som fungerar hela resan.Jag hoppas linjen fortsätter att trafikeras. Mycket nöjd kund.
Datum plaatsing: 2017-02-12
Rated 2 van de 5 door uit The toilets are DISGUSTING! The toilets on the ferry are so dirty! they also STINK of piss, really terrible. You almost puke from the smell.
Datum plaatsing: 2016-10-17
Rated 4 van de 5 door uit A pleasant experience I booked the buffet (late) lunch which as a good idea - nice food (not exaggerated but sufficient choice and good quality) and a table by one of the front windows where we could remain for the duration of the journey.
Datum plaatsing: 2016-09-07
Rated 4 van de 5 door uit controle overvaart was goed, ontbijt aan board prima, weer slecht maar daar kan STENA LINE niks aan doen, maar dat de dame in het ticket loket op een on aangename manier je paspoort wil hebben/ inzien vanwege grenscontrole klopt zeer zeker niet, op de heenweg via Frederikshavn stond er Deense Politie en die vroeg vooraf naar onze reispapieren/paspoort en zij zijn daar ook bevoegd toe, maar niet een dame van STENA LINE
Datum plaatsing: 2016-07-17
Rated 1 van de 5 door uit Sunkig Tyvärr en väldigt sunkig båt, inte alls som alla andra StenaLine-färjor vi har åkt med genom åren. Bildäck var en katastrof där det rådde fullständig anarki. Inte någon uppstyrning av personal, vilket görs på Danmarkslinjerna. Inte prisvärd buffé. Jag har åkt till Danmark med Stena i över 40 år och det är en helt annan klass. Nä, den här båten måste fräschas upp ordentligt så att den håller samma klass som övriga.
Datum plaatsing: 2016-06-06
Rated 2 van de 5 door uit Risig båt med tråkigt utbud Sämsta Stenafärjan jag åkt med. Skitigt, dåligt städat ombord. Litet, trist lekrum för barnen. Medioker mat till överpris.
Datum plaatsing: 2016-05-28
Rated 5 van de 5 door uit Very nice way to get to Sweden! It was my first experience traveling with a ferry and it was great. I really enjoyed it.
Datum plaatsing: 2015-08-31
Rated 3 van de 5 door uit de boot gemist.... Wat jammer nou, we misten 14 dagen terug de dagboot naar Telleborg. Met meer dan genoeg tijd vertrokken en dan blijkt er gewoon 40 km. voordat je bij de boot bent een enorme verkeerschaos en file te zijn. Het was fijn geweest als Stena line ons vantevoren had ingelicht dat er aan deze route werd gewerkt. Dan probeer je toch nog op tijd de terminal te bereiken en dan blijkt de bewegwijzering totaal niet te kloppen. Dat kan echt beter. de mevrouw aan het loket stond ons keurig te woord en heeft ons overgeboekt naar de nachtboot. Maar wat ik dan erg jammer vind is dat er dan 45 euro toeslag moet worden betaald voor een omboeking van een overtocht terwijl dit toch echt overmacht was. Allemaal niet bevorderlijk voor het echte vakantiegevoel, maar gelukkig was de vakantie meer dan de moeite waard.
Datum plaatsing: 2015-07-26
  • y_2017, m_5, d_25, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_60
  • loc_nl_NL, sid_Sassnitz, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline