Weekendje Londen incl. hotelovernachting

Londen ligt voor u binnen handbereik. Onze route Hoek van Holland - Harwich is de ideale verbinding, om deze stad te gaan ontdekken. Of u nu met vrienden, familie of collega’s een weekend weg wilt, Londen biedt talloze mogelijkheden! Wij stelden voor u alvast het volgende arrangement samen; uiteraard kan dit aan uw persoonlijke wensen worden aangepast!

Reisprogramma:
Dag 1
v.a. 18.45 uur:
Verzamelen Hoek van Holland en aansluitend inscheping. U heeft de mogelijkheid tot een 3-gangen diner aan boord. Hierna is ruim de gelegenheid om het schip te verkennen en nog gezellig in de bar te vertoeven.
22.00 uur: De Stena Britannica vertrekt uit Hoek van Holland. Overnachting in een comfortabele hut met douche en toilet.

Dag 2

06.30 uur: Aankomst Harwich waar u na een uitgebreid Engels ontbijt vroeg van boord gaat.
09.00 uur:
Aankomst Londen. U heeft de dag ter vrije besteding. Londen is een waar winkelparadijs, maar heeft natuurlijk veel meer te bieden. In overleg kunnen wij ook een avond programma voor u samenstellen.

Dag 3
07.30 uur:
Vertrek vanuit Londen en aansluitend inscheping.
10.00 uur: 
Vertrek Stena Britannica vanuit Harwich. Aan boord kunt u uitgebreid genieten van alle faciliteiten die dit schip u te bieden heeft. Wat dacht u van een uitgebreide brunch of voor aankomst nog een echte Engelse high tea ter afsluiting van deze indrukwekkende reis.
18.00 uur:
De Stena Britannica meert af in Hoek van Holland.

Dit arrangement is boekbaar vanaf € 139,- p.p. en zal worden uitgevoerd door onze dochtermaatschappij Buro Scanbrit. Zij presenteren u graag een offerte op maat. Aan boord kunt u diverse arrangementen bijbestellen.

Extra's bij te boeken
- Ontbijtbuffet € 13 p.p.
- 3-gangen diner € 29 p.p.
- Combinatie van diner en ontbijt € 34 p.p.
- Party snacks € 4,75 p.p.
Het ontbijt is op basis van buffet, het diner is een 3-gangen groepsmenu. Bij het diner kunt u een wijnarrangement bijbestellen.

Excursiemogelijkheden
Stena Line verzorgt daarnaast graag voor u een leuke excursie of een Visitor Travel Card waarmee u onbeperkt de hele dag van het openbaar vervoer gebruik kunt maken.
Bekijk ons Londen Tips »