East Anglia: een uniek stukje buitenland

East Anglia is een uniek stukje buitenland, waar u toch zó bent. Van oorsprong is East Anglia één van de zeven Angelsaksische koninkrijken. Het gebied aan de oostkant van Engeland biedt tal van mogelijkheden voor één of meerdere dagen weg!

Op aanvraag biedt Stena Line Groepsreizen u zeer aantrekkelijke arrangementen om dit prachtige stukje Engeland te verkennen. De hotels die wij aanbieden zijn typically British.
Op deze pagina treft u een aantal leuke ideeën voor een bezoek aan East Anglia;

High tea op een real English landhuis

Geniet van een heerlijke high tea, bij mooi weer natuurlijk op het terras. Met schitterende uitzichten over het landschap van East Anglia. Eventueel kan er een rondleiding over het landgoed geregeld worden.

Treasure Hunt

Deze populaire puzzeltocht voert langs de leukste en mooiste plekjes van Essex en Suffolk. De Treasure Hunt start direct nadat u in Harwich van boord bent gereden. De volgende drie dagen heeft u alle tijd om al puzzelend Suffolk te leren kennen en Cambridge te bezoeken. De route is duidelijk beschreven, maar over de puzzelvragen zult u zelf het hoofd moeten breken!

Pub tour

Onder leiding van een gids(e), bezoekt u leuke en bijzondere Pubs. Ze hebben allemaal een eigen verhaal en historie. Geniet van een echte ’publunch’ inclusief een Pint.

North Norfolk Railway

De North Norfolk Railway, tussen Sheringham aan de kust en Holt in het binnenland, heeft de nostalgische sfeer waarin de Engelsen graag mogen dromen over de tijd dat hun land nog een trotse wereldmacht was.

Colchester

Bezoek het oudste stadje van Engeland, heerlijk al die kleine oude straatjes, pubs en winkeltjes. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de oude Normandische Burcht.

Golfen

Engeland en golfen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en of u nu beginner bent of gevorderd, voor iedereen is er een passend golfarrangement. Voor de niet golfers kan er een beautyarrangement samengesteld worden... een heerlijk dagje relaxen.

East Anglia en kerst Norwich

Geniet van een reisje door de tijd op de Norwich Cathedral Historic Christmas Fayre. Gehuisvest in een 900 jaar oud bouwwerk met de grootste kruisgangen van Engeland, kunt u hier in contact komen met middeleeuwse figuren. Deze figuren verkopen vreemde drankjes en kunt u langs de kramen slenteren die zijn gevuld met tinnen wierookbranders en Romaans mozaïek. Het ongewone geluid dat u hoort terwijl u snuffelt door de spullen is waarschijnlijk afkomstig van de narren groene heuvels.
Wanneer: Het tweede weekend van december

Bury St Edmunds: Sprinting Santas and exotic dishes

The Christmas Fayre in Bury St Edmunds is een begrip in het oosten van Engeland. Uitgeroepen tot ‘Best Tourism Event’ tijdens de Enjoy England Regional Awards, zijn er in november zes verschillende markten die samensmelten tot een enorm kerstfeest. U kunt rekenen op speciale, warme gerechten, kastanjes die op iedere hoek worden geroosterd en heel veel witgebaarde mannen die rondrennen door de historische plaats tijdens de Father Christmas Marathon.
Wanneer: Eind november

Winter Wonderland, Hyde Park, London. Het prachtige, uitgestrekte Hyde Park is deze kerst wederom het tafereel voor een fantastische schaatsperiode. Maar dat is nog niet alles. U vindt hier rodelbanen, kerstmarkten en cafés, allemaal gelegen rondom de ijsbaan, dus u kunt zo vaak op en van het ijs springen als u maar wilt. Er is zelfs een reuzenrad en een heel scala aan kermisattracties, ideaal om alles eens vanaf boven te bekijken.
Wanneer: november tot begin januari

Neem voor meer suggesties contact met ons op; prijzen zijn op aanvraag.