dagje Cambridge
v.a. € 89 p.p.

Een heerlijke dag in Cambridge

Cambridge is naast Oxford de belangrijkste universiteitsstad van Engeland. Het eerste college Peterhouse werd gesticht in de 13e eeuw en bestaat uit meer dan 30 colleges. Eén van de beroemde colleges is King's College. De schitterende kapel is het pronkstuk van het college.

In het programma dat wij voor u hebben samengesteld heeft u ruimschoots de tijd om te ontdekken wat Cambridge nog meer heeft te bieden. Alle grote winkelketens zijn er te vinden maar ook de kleine trendy boetiekjes en andere winkeltjes in de kronkelige straatjes zijn zeer de moeite waard.

Aan boord van de Superferry's zal het u aan niets ontbreken! U vindt er lounges, bars, restaurants, een shop en een bioscoop. U overnacht aan boord in een comfortabele hut met douche en toilet. Uiteraard kunt u genieten van een 3-gangen diner en een heerlijk Engels ontbijt in het luxe restaurant.

Reisprogramma:
Dag 1
19.00 uur:
Verzamelen in Hoek van Holland en aansluitend inscheping. U heeft de mogelijkheid tot een 3-gangen diner aan boord. Hierna is ruim de gelegenheid om het schip te verkennen en nog gezellig in de bar te vertoeven.
22.00 uur: De Stena Britannica vertrekt uit Hoek van Holland. Overnachting in een comfortabele 4-persoonshut met douche en toilet.

Dag 2
07.00 uur:
Aankomst Harwich waar u na een uitgebreid Engels ontbijt vroeg van boord gaat. U heeft de dag ter vrije besteding. Het eeuwenoude centrum heeft een intiem karakter. Achter de colleges liggen de stadsparken en de bruggen over de Cam. Op de rivier kunt u punteren. Ook een fiets tocht behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst regelen wij een Nederlands sprekende gids voor een stadswandeling.
18.00 uur: De touringcar vertrekt weer naar Harwich.
20.30 uur: Aankomst in Harwich en aansluitend inscheping Stena Hollandica. Er is gelegenheid voor een uitgebreide diner aan boord. De avond kunt u lekker gebruiken om na te genieten en heerlijk te relaxen onder het genot van een drankje.
23.00 uur: De Stena Hollandica vertrekt uit Harwich en u overnacht wederom in een comfortabele 4 persoonshut met douche en toilet.

Dag 3
07.45 uur: Aankomst Hoek van Holland. Natuurlijk niet zonder dat u heerlijk heeft ontbeten. U kunt terugkijken op een volle dag genieten.

Inclusief:

  • Retourovertocht per nachtferry
  • Accommodatie in 4-persoons buiten hut met faciliteiten
  • Transfer per comfortabele touringcar van Harwich naar Cambridge v.v.
* minimaal aantal personen per touringcar: 30 personen

Toeslagen/uitbreidingen:
- 2-persoonshut € 10,- p.p.
- Toeslag bij vertrek op donderdag/vrijdag € 10,- p.p.

Per afvaart:
- Ontbijtbuffet € 13 p.p.
- 3-gangen diner € 29 p.p.
- Combinatie van diner en ontbijt € 34 p.p.
- Party snacks € 4,75 p.p.