Bijzondere reizen voor autoclubs

Wie nog nooit een machtig fjord heeft ingekeken, de Noorse hooglanden heeft ervaren, de prachtige kustlijn van Groot-Britannie of de honderden tinten groen van Ierland heeft zien schitteren, heeft het mooiste gedeelte van Europa nog nooit gezien.
Wij zijn al jaren dé specialist in reizen naar de mooiste bestemmingen in Noordwest-Europa en dat zie je terug in ons uitgebreide aanbod. U kunt samen met de leden van uw autoclub diverse prachtige rondreizen maken. We geven u vast een paar suggesties:

Golfreis in Engeland
In East Anglia vindt u de mooiste golfbanen. Slaat u rustig een balletje op Five Lakes en combineer uw rondreis met een bezoek aan prachtige kastelen en sfeervolle stadjes als Norwich en Cambridge. De wegen in East Anglia kennen nauwelijks stoplichten en strekken zich uit over het glooiende landschap. U waant zich honderd jaar terug in de tijd.

Kastelenreis in Schotland
Wat dacht u van een fantastische rondreis door de Schotse hooglanden. Brengt u naast uw reis over de heuvelachtige weggetjes ook een bezoek aan de vele mooie kastelen? Wellicht spot u ook nog wel het monster van Loch Ness tijdens een ontspannend boottochtje.

Scherenkust in Zweden
Buiten de grote steden om kent Zweden nauwelijks drukke snelwegen. Uw reis gaat dan ook voornamelijk over goede wegen dwars door de prachtige natuur. Past u wel op voor overstekende eilanden? Onze tip: maak een prachtige tocht langs de scherenkust met uitzicht over talloze baaien en eilandjes.

Fjordentocht in Noorwegen
Noorwegen is misschien wel het mooiste land ter wereld. U rijdt samen met de leden van uw club langs bekende fjorden zoals het wereldberoemde Geirangerfjord. Onderweg maakt u met uw auto regelmatig gebruik van lokale veerpontjes om de fjorden over te steken. Combineer uw toertocht met een bezoek aan Oslo.

Stena Line
Uw reis begint al comfortabel met de overtochten van Stena Line. U rijdt met auto en al aan boord waarna u lekker met z'n allen kan eten in de verschillende restaurants. Na een overnachting in een comfortabele hut rijdt u de volgende ochtend direct van boord af en begint uw rondreis.

Bovenstaand zijn slechts een aantal suggesties. Wij maken graag een rondreis op maat op basis van uw wensen of geven u een aantal suggesties aan de hand van onze eigen ervaringen. Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.