Dienstregeling

Voordelig en comfortabel naar het centrum van Londen met de trein en de Stena Line ferry


Gewijzigde treindienstregeling 4 december

Zondag 4 december
Er rijden geen treinen tussen Hoek van Holland en Schiedam Centraal. U wordt verzocht gebruik te maken van de NS-bus. De NS-bus stopt bij alle tussen gelegen stations. Passagiers van/naar Amsterdam worden geadviseerd om over te stappen op Schiedam. Passagiers met bestemming Rotterdam en andere bestemmingen kunnen vanaf Schiedam verder reizen met de trein.

Bussen in Hoek van Holland vindt u aan de voorkant van het terminal gebouw en vertrekt elke 15 minuten naar Schiedam Centraal. De coördinatie in Hoek van Holland en Schiedam zal worden gedaan door het personeel van de Nederlandse Spoorwegen.

Houdt u rekening met extra reistijd tussen de 15 en 30 minuten.

Dokperiode Stena Hollandica

In de periode van 25 februari t/m 7 maart 2017 zal de Stena Hollandica (Hoek van Holland - Harwich) in dok zijn.

Eerstvolgende afvaart is op woensdag 8 maart 2017 van Hoek van Holland naar Harwich om 14:15 uur.

Wijziging traject Hoek van Holland - Schiedam Centrum

Vanaf 1 april 2017 neemt de RET de exploitatie van het traject Hoek van Holland - Schiedam Centrum over van de NS. Het traject zal worden omgebouwd naar een metrolijn. De eerst metro zal naar verwachting op 1 september 2017 rijden.

Vanwege werkzaamheden aan het spoor is er vervangend busvervoer tussen Hoek van Holland en Schiedam Centrum in de periode van 1 april tot en met 31 augustus 2017. Voor uw reis tussen Hoek van Holland en station Schiedam Centrum zal er een directe busverbinding zijn alsmede bussen die stoppen op de tussengelegen NS stations.

Voor meer informatie kunt u de volgende websites raadplegen:
- NS | Hoekse Lijn
- RET - Informatie over de Hoekse Lijn