Bezoek Londen voor € 89,- p.p.* inclusief ontbijt

Speciaal voor 100%NL


Wat een voordeel! Bezoek Londen met twee overnachtingen aan boord inclusief ontbijt v.a. € 89 p.p., voordeliger kan het niet! Normaal kost dit arrangement € 178 p.p.! Londen is een echt winkelparadijs, maar er is meer te doen! Wat denk je van de wereldberoemde topattracties als de Big Ben, Tower Bridge en Piccadilly Circus? Met kinderen naar Londen? Geen probleem, ook zij zullen zich goed vermaken in bijvoorbeeld de M&M winkel, Shrek’s Adventure of de London Sea Life Aquarium.

In Hoek van Holland ga je aan boord van onze luxe nachtferry en waar je reis naar de wereldstad Londen begint. Aan boord van de Superferry’s Stena Britannica en Stena Hollandica vind je talloze faciliteiten zoals lounges, bars, restaurants, een shop met een uitgebreid assortiment en een bioscoop. Je overnacht aan boord in een comfortabele hut met douche en toilet. Uiteraard kun je genieten van een 3 gangendiner en een heerlijk Engels ontbijt in het luxe restaurant. De volgende ochtend neem je de trein en sta je uitgerust in het bruisende hart van Londen.

Na een heerlijke dag in Londen ga je weer terug naar Harwich om terug te varen naar Hoek van Holland en uiteraard weer te overnachten in een comfortabele hut met douche en toilet. Genietend van een hapje of een drankje kun je terugkijken op een heerlijke dag en een geweldige ervaring! Welkom aan boord!

100%NL LEZERSAANBIEDING

  • Retourovertocht per nachtferry en 2-persoons binnenhut (of 4-persoons buitenhut)
  • Ontbijt op de heen- en terugreis
  • Treinkaartje van Harwich naar Londen Liverpool Street Station v.v.
  • Boeken t/m 31 oktober 2016
  • Reizen t/m 31 maart 2017

 

ZOEK EN BOEK

Een boeking met korting maakt u aan de linkerkant in het 'ZOEK & BOEK' op deze pagina. De korting vindt u terug in het prijsoverzicht.


* Vanafprijs voor retourovertocht, 2-persoons binnenhut + ontbijt.